måndag 10 oktober 2011

GBK70 - Nedergårdsö 110804

Åkte ut på övernattning med Jessica sista semesterveckan. SV-liga vindar så vi åkte igenom Långbäling för att hitta något fint place någonstans runt Sadelöga/Nedergårdsö. Kryss ner till rumpudden och sedan halvvind till Långbäling.
Det var sista semesterveckan för många och riktigt fint väder, så alla som hade båt var ute en sista gång innan semestern var slut. Det var tjockt med båtar precis överallt. På Sadelöga låg det en stor motorbåt. Vi vände och åkte ner förbi Gåssten, men det var lite grunt i de hacken som fanns. Vi åkte vidare till Skogs-Rökan, men där var det också fullproppat på de ställen man kunde ligga på. Åkte förbi vikarna i Nedergårdsö. Gissa om det var fullt med båtar där! Jag hade en plan att lägga oss längst in i en av vikarna som pappa hade visat en gång, men den platsen var upptagen av en motorbåt. Tillslut åkte vi runt till norra sidan av Nedergårdsö och lade oss för SO-liga vindar. Det drog lite runt Nedergårdsö så vi fick vindbyar rakt mot aktern, men vi gissade att det skulle tuppa av framåt kvällen vilket det också gjorde.
Vi fick en fin eftermiddag med mycket sol och lite bad och en plats för oss själva. Det var några båtar som åkte runt till där vi låg, men vände när det såg att viken var upptagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar